Rulada de curcan cu ciuperci

Printeaza

Rulada de curcan cu ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, usturoi, ulei, nucsoara, sare, piper, furnze de salvie, supa de pui.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_ciuperci

  • un piept de curcan
  • o conserva mica ciuperci feliate
  • un catel de usturoi
  • 5 linguri ulei
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • 12-15 frunze de salvie
  • 250 ml supa de pui

 

Mod de preparare:

Carnea se taie într-o foaie şi se bate cu ciocanul de şniţele pe interior, apoi se dă la rece. Intre timp, în două linguri de ulei se sotează ciupercile, după care se retrag de pe foc si se potriveşte gustul de sare, piper, nucşoară si usturoi.

Se pune amestecul de ciuperci peste carne, se presară si frunzele de salvie, se rulează, se leagă si se rumeneşte în celelalte trei linguri de ulei. Se transferă rulada într-o tavă de cuptor, se pune supa Si se lasă la copt o oră. Se serveşte cu sosul format.

Rulada de curcan cu ciuperci

Rulada_de_curcan_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.