Ruladă de curcan cu busuioc

Printeaza

Ruladă de curcan cu busuioc din: piept de curcan, sunca, cartofi, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_busuioc

  • 400 g piept de curcan fara piele
  • 4 felii sunca
  • 500 g cartofi mici fierti in coaja
  • 12 rosii cherry
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 4 fire de busuioc

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în 8 bucăţi. Se taie feliile de şuncă pe lung şi se înfăşoară în ele bucăţile de carne; se prăjesc pe ambele feţe în 2 linguri de ulei încins.

Se aşază într-o tavă, se sărea­ză şi se piperează. Se adaugă cartofii alături de carne şi se toarnă restul de ulei; se acoperă cu folie de aluminiu şi se coace cca 40 min. în cupto­rul încins la 200 °C.

In timp ce stă la cuptor, se stropeşte periodic cu apă sau supă de pasăre. Cu cca 15 min. înainte de coacere, se aşază în tavă jumătăţi de roşii şi se coace în continuare fără capac. Se presară fâşii de busu­ioc şi se serveşte.

Ruladă de curcan cu busuioc

Rulada_de_curcan_cu_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.