Rulada de curcan cu bacon

Printeaza

Rulada de curcan cu bacon din: piept de curcan, mazare, sunca, ou, paine, nucsoara, bacon, patrunjel, ceapa, porumb, ardei, vin alb, sare, piper, ulei.

Ingrediente: Rulada_de_curcan_cu_bacon

  • 700 g piept de curcan
  • 200 g mazăre
  • 250 g şuncă
  • 1 ou
  • miezul de la 2 felii de pâine înmuiat în lapte
  • nucşoară
  • 100 g bacon
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 cepe
  • 100 g porumb
  • 2 ardei roşii
  • 150 ml vin alb sec
  • sare si piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare:

Tai carnea în aşa fel încât să obţii o bucată cât mai întinsă pe care o presari cu sare şi piper. Tai bucăţi şunca. Amesteci miezul de pâine înmuiat şi bine stors cu mazărea, porumbul şi ardeii tăiaţi mărunt, sarea, piperul, nucşoara şi oul.
Intinzi amestecul pe felia de piept, rulezi şi înveleşti rulada cu feliile de bacon. Legi cu aţă de bucătărie şi prăjeşti pe toate părţile.
O aşezi într-un vas care merge la cuptor, adaugi ceapa curăţată şi tăiată în patru şi torni vinul. Laşi la cuptor 45 de minute.

Rulada de curcan cu bacon

Rulada_de_curcan_cu_bacon

Pofta buna!

1 comentariu

  1. vreau si eu din rulada asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.