Rulada de curcan cu ardei si ciuperci

Printeaza

Rulada de curcan cu ardei si ciuperci din: piept de curcan, ardei, ciuperci, mustar, ketchup, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de curcan cu ardei si ciuperci

  • un piept de curcan
  • 5-6 ardei copţi
  • 200 g ciuperci feliate conservate
  • 3 linguri muştar iute
  • 3 linguri ketchup
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie să fie cât mai dreaptă, se bate cu ciocanul de carne şi se presară cu sare şi piper. Partea care va fi la interior se unge cu muştar şi se aşază un prim strat de felii de ciuperci.

Se pune apoi un strat de ardei copţi tăiaţi, se rulează şi se leagă.

Se aşază în tava de copt cu un strop de apă şi se lasă 30 de minute la cuptor. Se scoate, se unge cu ketchup şi apoi se mai lasă 15 minute la copt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.