Rulada de ciuperci (de post)

Printeaza

 Rulada de ciuperci (de post)

Ingrediente:Rulada de ciuperci (de post)

  • 150 ml ulei
  • 150 ml apă
  • sare
  • drojdie de bere cât o nucă
  • făină

Pentru umplutură ai nevoie de:

  • 2 cutii de ciuperci (poţi folosi şi bureţi dacă ai: hribi, opintici)
  • 6 cepe
  • 1 morcov
  • 2 căni cu orez
  • sare şi piper

 

 

Mod preparare aluat:

Mai întâi frămânţi un aluat din ulei, apă călduţă, drojdie, sare şi făină. Laşi o oră la dospit, într-un loc călduţ. Câ: timp creşte aluatul, pregăteşti umplutura.

Mod preparare umplutură:

Fierbi ciupercile (dacă sunt crude) şi morcovul. Căleşti ceapa tăiată solzişori şi dai totul (după ce s-au răcit) prin maşina de tocat: ciupercile, morcovul şi ceapa.

Speli orezul şi îl fierbi puţin în apă ca să se umfe. Adaugi şi orezul la compoziţia tocată, apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Formezi rulada astfel:

Alua­tul îl împărţi în două părţi egale, întinzi pe masă 2 foi folosind sucitorul şi făină. Compoziţia de ciu­perci o împărţi în două. întinzi uni­form pe fiecare foaie, le rulezi şi le pui în tava unsă cu ulei, apoi le dai la cuptor pentru 20-30 minute.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • rulada cu ciuperci de post
  • rulada de post
  • rulada de post cu ciuperci
  • rulada de ciuperci de post
  • rulade de post
  • rulada cu ciuperci
Sumar
recipe image
Nume reteta
Rulada de ciuperci (de post)
Autor
Publicat pe

3 comentarii

  1. Nu mi-a iesit rulada asta

  2. Am mancat o data o rulada din asta si nu mi-a placut deloc

  3. BUTUC CRISTINA

    Pentru Cora CONSTANTA va rog sa a iformati daca fica mea din Canada poate sa faca comanda online pentru mine in CONSTANTA sa achite fica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.