Rulada de ciuperci cu parmezan si ceapa

Printeaza

Rulada de ciuperci cu parmezan si ceapa din: lapte, ciuperci, ceapa, parmezan, unt, faina, oua, sare.

Ingrediente:Rulada_de_ciuperci_cu_parmezan_si_ceapa

  • 500 ml lapte
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g parmezan
  • 150 g unt
  • 120 g faina
  • 5 oua
  • sare

 

Mod de preparare:

FIerbe laptele si adauga untul. Amesteca pana ce se desface untul, apoi pune sare si faina in ploaie, amestecand energic. Lasa sa fiarba şi amestecă până ce aluatul începe să se dezlipească de pe margini. După ce s-a răcit, încorporează ouăle.

Unge o tavă cu ulei şi toarnă aluatul. Dă la cuptor 20 de minute, încinge ulei într-o tigaie şi căleşte ceapa tocată, apoi pune ciupercile feliate şi sare. Amestecă până ce scade toată zeama. Când aluatul este gata, răstoarnă-l pe un servet umed, asaza deasupra umplutura de ciuperci, presara parmezan si ruleaza cat mai strans.

Inveleste-l intr-o folie de aluminiu si da-l la rece 3-4 ore.

Rulada de ciuperci cu parmezan si ceapa

Rulada_de_ciuperci_cu_parmezan_si_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.