Rulada de ciuperci cu parmezan si ceapa
PrinteazaRulada de ciuperci cu parmezan si ceapa din: lapte, ciuperci, ceapa, parmezan, unt, faina, oua, sare.
- 500 ml lapte
- 500 g ciuperci
- 1 ceapa
- 100 g parmezan
- 150 g unt
- 120 g faina
- 5 oua
- sare
Mod de preparare:
FIerbe laptele si adauga untul. Amesteca pana ce se desface untul, apoi pune sare si faina in ploaie, amestecand energic. Lasa sa fiarba şi amestecă până ce aluatul începe să se dezlipească de pe margini. După ce s-a răcit, încorporează ouăle.
Unge o tavă cu ulei şi toarnă aluatul. Dă la cuptor 20 de minute, încinge ulei într-o tigaie şi căleşte ceapa tocată, apoi pune ciupercile feliate şi sare. Amestecă până ce scade toată zeama. Când aluatul este gata, răstoarnă-l pe un servet umed, asaza deasupra umplutura de ciuperci, presara parmezan si ruleaza cat mai strans.
Inveleste-l intr-o folie de aluminiu si da-l la rece 3-4 ore.
Rulada de ciuperci cu parmezan si ceapa
Pofta buna!