Rulada de ciuperci cu marar 

Printeaza

Rulada de ciuperci cu marar din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, otet, marar, smantana, faina, sare.

Ingrediente:Rulada de ciuperci cu marar 

  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 400 g ciuperci
  • 1 ardei
  • 1 legătură de mărar
  • 1 linguriţă smântână
  • 500 g făină
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingură oţet
  • 1 praf de sare
  • 1 linguriţă praf de cuişoare
  • 1 pahar de ceai

 

Mod de preparare:

Se călesc 1 ceapă şi 4 căţei de usturoi, tocate. Se adaugă 400 g ciuperci feliate si 1 ardei capia tăiat cubuleţe şi 1 legătură de mărar, tocat marunt. Se lasă sâ se răcească şi se adaugă 1 linguriţă smântână, 1 ou şi puţină sare.

Se prepară un aluat din 500 g făină, 1 linguriţă bicarbonat, 5 linguri ulei, 1 lingură oţet şi 1 praf de sare; se adaugă 1 linguriţă praf de cuişoare şi 1 pahar de ceai concentrat de mentă.

Se frământă o cocă fermă şi se întinde o foaie de 1/2 grosime. Se acoperă cu umplutură şi se formează ruladă. Se dă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.