Ruladă de caşcaval

Printeaza

Ruladă de caşcaval

Ingrediente:Rulada de cascaval

  • 3 linguri făină
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua
  • sare
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval

 

Mod de preparare:

Amesteci 3 gălbenuşuri cu smântână, făina şi sarea, apoi adaugi albuşurile bătute spumă şi amesteci uşor.

Ungi o tavă cu unt, o presari cu făină, apoi torni compoziţia şi o dai la foc mic.

După coacere răstorni foaia pe un şervet curat, iar deasupra aşezi bucăţele de unt şi caşcaval ras.

Rulezi foaia, o pui în tavă şi o mai dai la cuptor 10 minute.

Ruladă de caşcaval

Rulada de cascaval

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • rulada cu cascaval la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.