Rulada de carne cu spanac si porumb

Printeaza

Rulada de carne cu spanac si porumb din: piept de curcan, morcovi, porumb, ciuperci, unt, piure de spanac, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada de carne cu spanac si porumb

  • 1/2 piept de curcan
  • 2-3 morcovi mari
  • 150 g porumb dulce din conservă
  • 1 cutie ciuperci
  • 50 g unt
  • 150 g piure de spanac sau de ştevie
  • 150 ml ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai pieptul felii, le baţi uşor cu ciocanul pentru şniţele şi le presari cu sare şi piper după gust. Scurgi ciupercile şi le treci prin jet de apă rece. Căleşti în unt topit ciupercile şi morcovii curăţaţi, tăiaţi în bastonaşe subţiri. Aşezi feliile de carne pe folie şi le ungi cu un strat fin de piure de spanac.

Pui într-o margine ciuperci, boabe de porumb şi bastonaşele de morcovi. Rulezi şi prinzi ruladele, apoi le prinzi cu scobitori. Le poţi prăji în baie de ulei sau le înveleşti în hârtie de copt unsă cu ulei şi le pui într-un vas termorezistent cu puţină apă, în cuptorul încins.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.