Rulada de carne cu conopida

Printeaza

Rulada de carne cu conopida din: carne de vita sau vitel, franzela, ou, ulei, unt, conopida.

Ingrediente:Rulada de carne cu conopida

  • 200 g carne de vita sau viţel
  • 1 felie franzelă
  • 1/2 ou
  • 1 lin­gurâ ulei
  • 10 g unt
  • 150 g conopidă

 

Mod de preparare:

Se dâ carnea prin maşină de două ori, împreună cu franzela înmuiată în apă sau lapte şi stoarsă. Se adaugă oul, apoi se frămantă pană se omogeni­zează.

Se modelează în formă de ruladă, se unge pe deasupra cu puţin albuş şi se dă la copt, la un foc potrivit, într-o tăviţă cu ulei şi puţină apă caldă.

Se lasă la cuptor pană se rumeneşte puţin, apoi se serveşte cu conopida fiartă, amestecată cu untul topit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.