Rulada de curcan cu verdeturi

Printeaza

O reteta de rulada de curcan cu verdeturi din: piept de curcan, leurda, patrunjel verde, ceapa verde, busuioc verde, marar verde, ulei de masline, telemea, muguri de pin, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Rulada de curcan cu verdeturi

  • 1 kg piept de curcan
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura frunze de busuioc verde
  • 1 legatura frunze de ceapa verde
  • 1 legatura frunze de usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri telemea rasa
  • 100 g muguri de pin
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în felii, puneţi-le pe rând în folie şi bateţi-lecu ciocanul de şniţele pentru a le frăgezi. Condimentati-le cu sare şi piper şi puneţi-le suprapu­se, la rece. Pentru umplutură, spălaţi verdeţurile şi tocati-le mărunt, căliţi-le 5 minute în ulei, amestecând înconti­nuu pentru a nu se prinde de vas.

Adăugaţi jumătate din mugurii de pin pisaţi, telemeaua şi parmezanul, omogenizaţi amestecul şi luaţi vasul de pe foc. Puneţi pe foile de came câte 1 – 2 linguri din acest amestec, rulaţi-le şi prindeţi-le cu scobitori.

Puneţi rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi ţineţi-le la cuptor, la foc potrivit, până când se rume­nesc uniform.

Scoateţi-le din cuptor şi serviţi-le ornate cu muguri de pin, caşcaval si frunze de busuioc.

Rulada de curcan cu verdeturi

Rulada de curcan cu verdeturi

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.