Rulada cu umplutura de kiwi si glazura alba

Printeaza

Rulada cu umplutura de kiwi si glazura alba din: oua, zahar, faina, praf de copt, vanilie, kiwi, gelatina, oua, lamaie.

Ingrediente:Rulada_cu_umplutura_de_kiwi_si_glazura_alba

  • 5 ouă
  • 20 g zahăr
  • 100 g făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • esenţă de vanilie

Pentru umplutură:

  • 5 kiwi
  • 100 g zahăr
  • 1 foaie gelatină

Pentru glazură:

  • 200 g zahăr pudră cu aromă de vanilie
  • 2 albuşuri
  • sucul şi coaja unei lămâi
  • esenţă de vanilie
  • felii de kiwi

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu zahărul, până devin cremoase. Adaugi esenţa de vanilie, făina şi praful de copt. Torni compoziţia într-o formă unsă şi tapetată cu hârtie şi coci 10 minute. Scoţi blatul şi îl laşi la răcit, apoi îl aşezi pe o folie de aluminiu. Rulezi foaia de blat, până pregăteşti şi umplutura de kiwi.

Pregăteşti umplutura aşa: Cele 5 bucăţi de kiwi le cureţi şi le mixezi, apoi le pui pe foc 15 minute cu zahărul şi amesteci compoziţia cu gelatina hidratată în apă rece.

Pregăteşti glazura aşa: Pui toate ingredientele într-o crăticioară la bain-marie, amestecând continuu cu un tel, timp de 3 minute. Apoi dai la o parte de pe foc şi amesteci până se răceşte. Foaia de blat o scoţi din folia de aluminiu, apoi o umpli cu amestecul de kiwi, o rulezi şi o aşezi pe un platou. Torni glazura, ornezi cu feliuţe de kiwi şi, când s-a închegat, dai rulada la rece 3-4 ore.

 

Rulada cu umplutura de kiwi si glazura alba

Rulada_cu_umplutura_de_kiwi_si_glazura_alba

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.