Rulada cu ton si capere murate

Printeaza

Rulada cu ton si capere murate din: praz, piept de pui, capere murate, ton in ulei, ulei de masline, vin alb, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_cu_ton_si_capere_murate

  • 1 praz
  • 600 g piept de pui
  • 2 linguri capere murate
  • 130 g ton in ulei
  • 4 linguri ulei de masline
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala prazul, se desface in foite partea verde si se opareste. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Se spala carnea, se usuca cu prosoape absorbante si se bate usor cu un ciocan de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se scurge to­nul de ulei. Se întind pe carne caperele tocate, se pun prazul şi tonul. Se rulează şi se prinde cu sco­bitori.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se pră­jeşte rulada pe toate părţile. Se toarnă vi­nul peste ea şi se introduce la cuptor pentru 30 de minute. Se mai unge cu sos din când în când, iar dacă scade sosul, se poate pune şi, puţină apă.

Rulada cu ton si capere murate

Rulada_cu_ton_si_capere_murate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.