Rulada cu struguri si frisca

Printeaza

Rulada cu struguri si frisca din: ouă, zahăr, făină, praf de copt, boabe de struguri albi şi roşii, smântână pentm frişcă, agent de îngroşare, zahăr pudră.

 

Ingrediente:Rulada_cu_struguri_si_frisca

  • 5 ouă
  • 140 g zahăr
  • 150 g făină
  • praf de copt

Pentru umplutura:

  • 200 g boabe de struguri albi şi roşii
  • 500 ml smântână pentm frişcă
  • 2 plicuri agent de îngroşare
  • 50 g zahăr pudră

 

 

Mod de preparare:

Bate gălbenuşurile cu jumătate din zahăr. Bate albuşurile cu restul de zahăr până se face bezea.

Adaugă făina şi praful de copt în ploaie, apoi gălbenuşurile.

Coace rulada pe hârtie pergament, la foc mediu, 10-15 minute. Desfă hârtia după ce s-a răcit.

Bate frişca cu agent de îngroşare şi zahăr, unge cu ea blatul, apoi presară boabele de struguri tăiate jumătăţi şi curăţate de seminţe.

Rulează cu grijă şi decorează cu zahăr-pudră.

Rulada cu struguri si frisca

Rulada_cu_struguri_si_frisca

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Rulada cu struguri si branza de vaci

Rulada cu struguri si branza de vaci din: oua, zahar, faina, ulei, praf de copt, struguri, iaurt, branza de vaci, smantana, zahar pudra, gelatina, apa. Ingrediente: pentru blat: 4 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina 1 lingura ulei 1/2 lingurita praf de copt pentru umplutura: 300 g struguri albi si negri 100 g iaurt […]

 

 

Rulada_de_carne_cu_struguri

Rulada de carne cu struguri

Rulada de carne cu struguri din: ceapa, usturoi, pulpa de porc, vin, marar, patrunjel, rozmarin, piper, sare, struguri. Ingrediente: 1 ceapă 6 căţei de usturoi 500 g pulpă de porc 250 ml vin roşu mărar pătrunjel rozmarin piper sare struguri   Mod de preparare: Baţi cu ciocanul bucata de pulpă, pentru a o întinde cât […]

 

Rulada_cu_struguri

Rulada cu struguri

Rulada cu struguri din: oua, faina, zahar, ulei, lapte, esenta de vanilie, struguri, frisca, pesmet. Ingrediente: Pentru ruladă: 4 ouă 4 linguri făină 4 linguri zahăr 1 lingură ulei Pentru cremă: 2 gălbenuşuri 250 ml lapte 50 g zahăr pudră 1 lingură esentă vanilie 1 lingură făină 1 ciorchine struguri Pentru decor: 200 ml frişcă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.