Rulada cu spanac, somon si branza

Printeaza

Rulada cu spanac, somon si branza din: oua, spanac, smantana, faina, praf de copt, piper, brânză de vaci, telemea, somon afumat.

Rulada_cu_spanac_somon_si_branza

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 300 g spanac congelat
  • 100 g smântână
  • 75 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • piper

Pentru umplutura:

  • 75 g smântână
  • 100 g brânză de vaci
  • 200 g telemea rasă
  • 150 g somon afumat

Mod de preparare:

Mixfează gălbenuşurile cu smântână. Adaugă spanacul fiert; separat în apă cu sare şi scurs foarte bine. încorporează treptat făina amestecată cu praful de copt şi albuşurile bătute spumă.

Toarnă compoziţia într-o tavă unsâ cu unt şi tapetată cu hâr­tie de copt. Coace la cuptor, carri 15 minute.

După ce s-a răcorit, întinde deasupra brânzeturile ames- teccjte cu smântână şi sare. Aşază deasupra feliile de so­moni.

Rulează uşor, strânge cu palmele şiîndepărtează hârtia de copt. Acoperă cu folie şi lasă la rece 30 de minute. Taie iruladaîn felii mai groase.

Rulada cu spanac, somon si branza

Rulada_cu_spanac_somon_si_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.