Rulada cu soia

Printeaza

O reteta de rulada cu soia, faina, margarina, sifon, praf de copt, otet, nuca, ceapa, patrunjel, ulei, sare si piper.Rulada cu soia

Ingrediente foi :

  • 700 g făină
  • 1 pachet margarină
  • 1 cană sifon
  • 1 vârf de cuţit praf de copt
  • 1 linguriţă condiment cu gust de legume
  • oţet

Ingrediente umplutură :

  • 1 pachet soia granule
  • 1 pahar nucă măcinată
  • 2 cepe
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură făină
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu margarina, condimen­tul şi sifonul, pui praful de copt stins cu oţet şi frămânţi un aluat potrivit de tare, dar elastic, pe care-l laşi să se odihnească până iregăteşti umplu­tura. Fierbi soia în apă clocotită 20 de minute, o scurgi şi o laşi să se răcească.

Amesteci soia fiartă cu nuca măcinată, verdeaţa tocată şi sare şi piper după gust. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei încins şi când s-a aurit o adaug în compoziţia de soia împreună cu făina şi ameste­ci. împărţi aluatul în jumătate şi întinzi două foi.

Repartizezi compoziţia de soia pe cele două foi, le rulezi pe rând şi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Ungi ruladele cu ulei şi le coci la foc potrivit 1 oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.