Ruladă cu pui

Printeaza

Ruladă cu pui: carne de pui, sunca de pui, oua, telemea, broccoli, rozmarin, piper, ulei, sare de mare.

Ingrediente:Ruladă cu pui

  • 500 g piept de pui
  • 150 g şuncă de pui
  • 3 ouă mici
  • 2 linguri telemea
  • 500 g broccoli
  • rozmarin
  • piper
  • ulei
  • sare de mare

 

Mod de preparare:

Feliezi pieptul de pui. Asezonezi feliile cu puţină sare de mare, piper şi rozmarin tocat mărunt.

Le acoperi cu folie alimentară şi le baţi cu ciocanul de şniţele. Dai apoi carnea la rece!

Opăreşti bucăţelele de broccoli în apă cu sare câteva minute, lei 2-3 buchete şi le sfărâmi cu dosul furculiţei.

Baţi ouăle într-un castronel, pui brânza rasă, un praf de piper şi piureul de broccoli.

Amesteci bine şi răstorni compoziţia într-o tigaie unsă cu ulei. O rumeneşti 2-3 minute, apoi o întorci cu ajuto­rul unei palete.

Intinzi o folip de aluminiu pe masa de lucru. Aşezi carnea asezonată, apoi feliile de şuncă, iar deasupra omle­ta.

Rulezi cu grijă şi o împachetezi în folia de alumi­niu. Aşezi rulada într-o tavă cu puţină apă şi ulei şi dai la cuptorul încins, pentru 30 de minute.

Indepărtezi cu grijă folia şi mai laşi ruloul în cuptor, cât să se rumenească. După ce s-a răcit ruloul, îl feliezi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.