Rulada cu piept de curcan

Printeaza

Rulada cu piept de curcan din: piept de curcan, castraveti, morcovi, unt, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu piept de curcan

  • o bucata piept de curcan
  • 3-4 castraveti acri
  • 3 morcovi fierţi
  • 100 g unt
  • 2 linguri muştar cu boabe
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă, apoi se aşază între două fâşii de folie alimentară şi se bate cu ciocanul special.

Se unge partea de interior cu muştar şi se asază morcovi şi castraveţi tăiaţi felii subţiri pe lung. Se rulează, se leagă, se unge cu unt şi se presară cu sare şi piper.

Se ţine la cuptor 40 de minute, sau până se pătrunde şi se rumeneşte, şi apoi se lasă 15 minute să se răcească înainte de a o tăia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.