Rulada cu patrunjel si branza

Printeaza

Rulada cu patrunjel si branza

Rulada cu patrunjel si branza

Ingrediente:

  • 300 g branza grasa fermentata, cu verdeturi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 albus
  • sare
  • piper
  • 1 kg rulada din carne de curcan
  • 3 linguri ulei de rapita
  • 600 ml supa
  • 2 morcovi

Mod de preparare:

Radeti branza. Taiati ceapa rondele, puneti 1 lingura deoparte. Tocati marunt patrunjelul. Ameste­cati totul cu albusul, condi­mentati cu sare si piper.

Asezati friptura pe supra­fata de lucru. Ungeti-o cu 3/4 din branza grasa fermentata, cu verdeturi, rulati-o si prindeti-o cu scobitori. Prajiti in ulei pe toata suprafata si stingeti friptura cu supa.

Taiati morcovii rondele si adaugati restul de ceapa. Dupa aceea adaugati-le pes­te friptura si inabusiti-o 90 de minute la cuptor. Inainte de final ungeti frip­tura cu restul de branza gra­sa fermentata cu verdeturi si gratinati-o.

Rulada cu patrunjel si branza

Rulada cu patrunjel si branza

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna rulada cu branza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.