Rulada cu omleta si spanac

Printeaza

Rulada cu omleta si spanac din: foitaj, oua, spanac, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rulada cu omleta si spanac

  • 400 g aluat foitaj congelat
  • 8 ouă
  • 600 g spanac
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se opăreşte spanacul şi se lasă să se scurgă bine. Se toacă, se potriveşte de sare şi piper, se adaugă 1 ou bătut şi pătrunjel tocat.

Din 6 ouă se face o omletă, într-o tigaie mare de 28 cm. Se lasă focul mic.

Se lasă să se decongeleze aluatul şi se mai întinde puţin pe planşeta presărată cu făină. Peste aluat se pune omleta, se întinde spanacul, apoi se rulează încet. Se pune rulada într-o tavă, se unge cu ou bătut şi se dă la cuptor, la foc potrivit, cca 25 min., până se rumeneşte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.