Rulada cu muschi de porc, sunca presata si cascaval

Printeaza

Rulada cu muschi de porc, sunca presata si cascaval din: muşchi de porc, şuncă presată,  caşcaval,  ciuperci din conservă, făină, ulei, castraveţi muraţi, muştar, ouă, lămâie, tarhon,  iaurt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_cu_muschi_de_porc_sunca_presata_si_cascaval

  • 400 g muşchi de porc
  • 120 g şuncă presată
  • 200 g caşcaval
  • 200 g ciuperci din conservă
  • 80 g făină
  • 40 ml ulei

Pentru sos:

  • 200 g castraveţi muraţi
  • 40 g muştar
  • 3 ouă
  • 1/2 lămâie
  • 1 linguriţă tarhon
  • 200 ml iaurt
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Porţionezi muşchiul de porc, îl baţi bine şi îl condimentezi cu sare şi pi­per, după gust. Pui în mij­locul bucăţilor de carne câte o felie de şuncă şi câte o bucată de caşcaval. Im­pachetezi, dai prin făină, prinzi cu scobitori şi pră­jeşti pe ambele părţi.

După ce s-au rumenit, adaugi ciupercile tăiate şi acoperi hecare bucată de carne cu o felie de caşcaval. Le in­troduci la cuptor pentru a se gratina.

Fierbi două ouă, le tai mărunt, toci castraveţii cubuleţe şi îi storci de zea­mă. Faci la mixer o maione­ză dintr-un gălbenuş crud, muştar, sare, piper, ulei şi pu­ţină zeamă de lămâie. Ames­teci maioneza cu iaurtul.

Adaugi în sosul de ma­ioneză tarhonul tăiat mărunt, ouăle tocate şi cubuleţele de castra­veciori. Serveşti muş­chiul de porc cu sosul de iaurt, cartofi prăjiţi şi legume fierte.

Rulada cu muschi de porc, sunca presata si cascaval

Rulada_cu_muschi_de_porc_sunca_presata_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.