Ruladă cu lămie si cocos

Printeaza

Ruladă cu lămie si cocos

Ruladă cu lămie si cocos

Ingrediente:

  • 300 g fulgi de porumb
  • două ouă
  • 150 g zahăr tos
  • două lămâi
  • 35 g unt
  • 200 ml frişca
  • două-pliculeţe cu zahăr vanilinat
  • un vârf de cuţit de sare
  • 50 g fructe confiate
  • 200 g nucă de cocos
  • rahat
  • fructe din dulceaţă

Preparare:

Intr-un vas se mixează ouăle cu zahărul tos şi sarea până când îşi dublează volumul.

Se adaugă sucul şi coaja de la lămâi, se toarnă compoziţia într-un vas şi se fierbe la bain-marie până când devine ca o cremă.

Se adaugă untul, zahărul vanilinat şi se amestecă până când nu se mai simte zahărul. Se lasă la răcit, amestecând din când în când ca să nu se formeze o crustă.

Frişca se mixează până când nu mai cade de pe braţele mixerului, se amestecă bine cu jumătate din cantitatea de cocos, crema de lămâie, Se amestecă bine cu o lingură, până când se formează o compoziţie mai groasă.

Se presară restul de cocos pe o folie de plastic, se toarnă compoziţia şi se rulează, trecân-du-se prin cocos. Se lasă la rece şi se ţine minimum 30 de minute.

Ruladă cu lămâie si cocos

Ruladă cu lămâie si cocos.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.