Rulada cu gem si ciocolata neagra

Printeaza

Rulada cu gem si ciocolata neagra din: ouă, zahar pudra, faina, sare, gem, ciocolata neagra.

Rulada_cu_gem_si_ciocolata_neagra

Ingrediente pentru aluat:

  •  4 ouă
  •  130 g zahăr pudră
  •  120 g făină
  •  un praf sare

Ingrediente pentru umplutură:

  •  gem după gust

 Ingrediente pentru servit:

  •  50 g ciocolată neagră

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare. Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul şi, . când se albeşte amestecul, se pune făina. Se adaugă spuma de albuş şi se amestecă delicat. Se toarnă aluatul în tava tapetată cu hârtie şi se coace.

Se scoate pe un şervet umed, se rulează si se lasă la răcit. Se desface apoi, se um­ple cu gem si se rulează. Ciocolata se topeşte la bain- marie. Cu furculiţa înmuiată în ciocolată se trasează diverse forme peste ruladă. Se lasă la rece 12 ore.

Rulada cu gem si ciocolata neagra

Rulada_cu_gem_si_ciocolata_neagra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.