Rulada cu ficat de pasare

Printeaza

Rulada cu ficat de pasare

Rulada cu ficat de pasare

Ingrediente:

  • 500 g ficat de pasare
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 cesti supa facuta din cuburi sau din condiment la plic
  • sare
  • piper
  • unt

pentru aluat ai nevoie:

  • 300 g faina
  • 200 g margarina
  • 1 ou
  • sare

 

Mod preparare umplutura:

Speli ficatul, il tai bucati il presari cu piper si-l prajesti in unt. Dupa ce l-ai prajit il prepari cu sare. Separat tai ceapa, morcovul il dai pe razatoare si le calesti impreuna cu orezul.

La urma, dupa ce a inflorit orezul, stingi cu supa si lasi sa fiarba 20 de minute. Potriveşti de sare si piper dupa gust.

Rulada cu ficat de pasare1

Mod preparare aluat:

Faci aluatul din faina, margarina, ou si sare, dar ai grija ca trebuie sa fie mai vartos. Il intinzi in tava si-l lasi sa treaca peste marginile tavii. Deasupra foii pui compozitia de ficat, razi putin cascava, rulezi aluatul si presari rulada cu cascaval ras.

Ruladă cu ficat de pasare

Rulada cu ficat de pasare

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.