Rulada cu crema de cacao

Printeaza

 

 

O reteta delicioasa de rulada cu crema de cacao, oua, zahar, faina, ulei, esenta de rom si margarina.

Ingrediente:Rulada cu crema de cacao

  • 4 ouă
  • 4 linguri de zahăr
  • 4 linguri făină
  • 1 lingură de ulei
  • 1 esenţă rom

Incrediente cremă :

  • 150 g margarină
  • 150 g zahăr
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Baţi albuşurile spumă cu zahărul, până se întă­resc. Freci gălbenuşurile cu uleiul şi le adaugi peste albuşuri. Amesteci încet, de jos în sus, cu o lingură de lemn, adaugi esenţa şi făina turnată în ploaie.

Ungi cu ulei o tavă cu dimensiunile de 31/23 cm, o tapetezi cu hârtie de copt, pe care o ungi cu ulei, torni aluatul şi dai tava la cuptor pentru 20 de minute, la foc iute. Scoţi rulada din cuptor, o desprinzi de pe hârtia de copt, cât timp este caldă, cu lama unui cuţit. Răstorni blatul tot pe o hârtie de copt şi îl laşi să se răcească puţin, cât timp faci crema.

Freci margarina cu zahărul şi cacaua, până ce crema devine spumoasă şi omogenă.Ungi blatul cu 3/4 din crema de cacao şi rulezi strâns, cu grijă, ca să nu se rupă margini­le, cu ajutorul hârtiei de copt. Cu restul de cremă ungi rulada.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.