Rulada cu ciuperci si legume

Printeaza

Rulada cu ciuperci si legume din: ciuperci, foi de placinta, snitele de soia, patrunjel, ceapa, usturoi, morcov, seminte de dovleac, oua, sare, piper, ulei, sos de rosii.

 

Ingrediente:Rulada_cu_ciuperci_si_legume

  • 500 g ciuperci
  • un pachet foi de placinta
  • 200 g snitele de soia
  • 200 ml smantana
  • o legatura patrunjel
  • o ceapa
  • doi catei de usturoi
  • un mrocov
  • 100 g seminte de dovleac
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • sos de rosii dulce

 

Mod de preparare:

Şniţelele de soia se fierb în apă cu sare şi piper, se scurg şi se taie fâşii subţiri.

Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală, se taie felii; ceapa şi usturoiul se toacă mărunt. Se încinge puţin ulei într-o tigaie, se pune ceapa, usturoiul şi morcovul.

Se călesc cinci minute, se adaugă ciupercile şi se prăjesc zece minute.

Se adaugă soia, sare şi piper după gust, se mai prăjesc 5 minute şi se lasă la răcit într-o strecurătoare.

Se pun într-un bol, se adaugă smântână, pătrunjelul tocat, ouăle şi seminţele prăjite.

Se întind foile de plăcintă, se pun două câte două şi se ung cu ulei.

Se pune umplutură pe o margine a foilor, se rulează şi se aşază în tava unsă cu ulei.

După ce s-au format toate ruladele se ung cu ulei şi se coc la foc mediu 30-45 de minute.

Se serveşte caldă sau rece, simplă sau cu sos de roşii dulce.

Rulada cu ciuperci si legume

Rulada_cu_ciuperci_si_legume

Pofta buna!

 

 

 

 

Rulada de somon cu ciuperci

Rulada de somon cu ciuperci

Rulada de somon cu ciuperci din: fileuri de somon, midii, lamai, ceapa, vin alb, smantana, dovlecel, morcov, fasole verde, ciuperci, busuioc verde, capere, andiva, sare, piper. Ingrediente: 750 g fileuri de somon 200 g midii doua lamai doua cepe 120 ml vin alb sec 200 ml smantana un dovlecel un morcov 200 g fasole verde […]

Rulada cu praz si ciuperci

Rulada cu praz si ciuperci

Rulada cu praz si ciuperci din: ciuperci, ceapa, praz, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1 pachet cu foi de plăcintă 2 cepe mari 3 fire de praz 2 legături de pătrunjel 4 linguri cu ulei sare piper   Mod de preparare: Curăţă şi spală ciupercile, taie-le felii şi pune-le la călit în […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.