Ruladă cu cârnati si orez

Printeaza

Ruladă cu cârnati si orez din: carne de porc, carnati, orez, spanac, ceapa, usturoi, mustar, ulei de floarea soarelui, boia dulce, sare, piper, cimbru, muraturi, varza acra.

Ingrediente:Rulada_cu_carnati_si_orez

  • 600 g carne de porc
  • 8 carnati
  • 150 g orez
  • 300 g spanac congelat
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri cu mustar
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
  • o lingura cu boia dulce
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • muraturi
  • varza acra

 

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie în aşa fel încât să se obţină patru foi. Se condimentează, se ung cu muştar pe o parte şi se aşază un cârnat pe fiecare. Se presară cimbru, se rulează, se ung cu ulei, se presară boia dulce şi se leagă cu aţă de bucătărie.

Se înfăşoară fiecare ruladă în folie de aluminiu unsă cu ulei, se aşază pe o tavă şi se introduc în cuptorul încins. Se coc la foc mediu 45-60 de minute, se scot din folie şi se aşază pe un platou.

Se încinge uleiul rămas într-o cratiţă, se căleşte ceapa tocată două minute, se adaugă orezul spălat, se toarnă două căni cu apă şi se condimentează. Când orezul este aproape fiert se adaugă spanacul, sare, piper şi cimbru. Se fierb încă zece minute, apoi se servesc alături de ruladele fierbinţi.

Se servesc ca atare, cu o salata de varza acra sau cu muraturi.

Ruladă cu cârnati si orez

Rulada_cu_carnati_si_orez

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.