Rulada cu carnaciori

Printeaza

Rulada cu carnaciori din: carne de carnati, prune uscate, branza cu mucegai, cimbru, aluat si ou.

Ingrediente:Rulada_cu_carnaciori

  • 400 g carne de carnati
  • 50 g prune uscate, tocate
  • 50 g branza cu mucegai – optional – sau telemea de oi
  • 2 linguri cimbru maruntit
  • 500 g aluat fraged
  • 1 ou, batut

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200 C. Combină carnea, prunele, brânza şi cimbrul. Potriveşte gustul de sare şi piper.

Intinde aluatul într-o foaie dreptunghiulară şi tai-o în două pe lungime. Pune pe mijlocul fiecărei fâşii câte un strat de compoziţie şi unge marginea aluatului cu ou.

Rulează şi presează marginile pentru a se lipi şi taie fiecare rulou în 18 felii.

Aşază pe tava de copt tapetată cu hârtie, unge aluatul cu oul rămas şi dă la cuptor 25 min, până când se rumenesc.

Rulada cu carnaciori

Rulada_cu_carnaciori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.