Rulada cu cacao si rom

Printeaza

Rulada cu cacao si rom din: miere, faina, cacao, oua, rom, praf de copt, smantana, zahar.

Ingrediente:Rulada cu cacao si rom

Pentru blat:

  • 150 g miere densă
  • 140 g făină
  • 30 g cacao
  • 4 albuşuri
  • 1/2 linguriţă rom
  • 1 linguriţă praf de copt

Pentru cremă:

  • 200 ml smântână pentru frişcă
  • 150 g zahăr

Mod de preparare:

Pentru blat, amesteci mierea cu pudra de cacao şi romul. Mixezi ingredientele până obţii o corrţpoziţie spumoasă. Separat, baţi albuşurile şi le âdaugi la compoziţia cu miere.

Pui şi făina amestecată în prealabil cu praful de copt. Aluatul obţinut îl pui într-o tavă tapetată, apoi îl dai la cuptorul încins aproximativ 8-10 minute. Când este gata, pui blatul pe un prosop umed şi-l rulezi. Il laşi deoparte 15 minute.

Intre timp, prepari crema.

Baţi smântână cu zahărul până obţii o cremă densă. Derulezi blatul şi-l umpli cu cremă, apoi îl rulezi din nou.

Dai prăjitura la rece o oră.

 

Rulada cu cacao si rom

Rulada cu cacao si rom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.