Rulada cu cacao si crema de branza

Printeaza

Rulada cu cacao si crema de branza din: oua, zahar, faina, cacao, unt, crema de branza, zahar pudra vanilat.

Ingrediente:Rulada cu cacao si crema de branza

Pentru blat:

  • 4 ouă
  • 120 g + o linguriţă zahăr
  • 100 g făină
  • 20 g cacao
  • 25 g unt

Pentru umplutură:

  • 500 g cremă de brânză
  • 100 g zahăr pudră vanilat

Pentru servit:

  • cacao

 

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul, se adaugă făina şi cacaua. Se topeşte untul şi se adaugă. Se bat albuşurile spumă cu linguriţa de zahăr şi apoi se adaugă cu delicateţe în aluat.

Se toarnă în tava de copt tapetată cu hârtie, se nivelează şi se coace 10-15 minute, în funcţie de cuptor. Se scoate pe un şervet umed.

Se înlătură şervetul, se pune aluatul pe o hârtie presărată cu cacao, se umple cu crema de brânză bine scursă şi amestecată cu zahărul pudră vanilat şi apoi se rulează cu tot cu hârtie.

Se serveşte a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.