Rulada cu branza de vaci, spanac si file de somon

Printeaza

Rulada cu branza de vaci, spanac si file de somon din: spanac, branza de vaci, oua, marar verde, patrunjel verde, ceapa verde, usturoi verde, faina, file de somon, sare, piper.

Ingrediente:Rulada_cu_branza_de_vaci_spanac_si_file_de_somon

  • 1 kg spanac fiert
  • 500 g branza proaspata de vaci
  • 4 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri faina
  • 500 g file de somon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbcţi spanacul ales şi spălat. Scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l foarte mărunt. Eventual, puteţi să-l mărunţiţi cu un blender, adăugând şi verdeţurile tăiate foarte mărunt.

Bateţi 3 albuşuri şi spumă şi când spuma se ţine bine de tel, adăugaţi 1 ou întreg, bătut puţin, spanacul, sare, piper şi 2 linguri făină.

Omogenizaţi com­poziţia şi apon turnaţi-o într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Coaceţi la foc potrivit o foaie în cuptorul încălzit dinainte, între timp, pregătiţi umplutura amestecând gălbenuşurile răma­se cu brânza, cu puţină sare şi piper.

Scoateţi foaia de spanac coaptă şi aşezaţi-o pe o folie. Rulaţi-o cât este caldă şi lăsaţi-o la răcit.

După ce s-a răcit, desfaceţi foaia şi puneţi deasupra ei umplutura cu brânză. La un capăt al foii aşezaţi fileul de somon afumat.

Rulaţi foaia de aluat cu spanac cât mai strâns, ajutându-vă de folia în care s-a răcit.

Puneţi ruloul obţinut la rece pentru mai multe ore înainte de servire.

Rulada cu branza de vaci, spanac si file de somon

Rulada_cu_branza_de_vaci_spanac_si_file_de_somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.