Rulada cu banane

Printeaza

 

Rulada cu banane

Ingrediente:Rulada cu banane

  • 500 g biscuiti simpli
  • 200 g zahar tos
  • 150 g miez de nuca pisata
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet unt (nu margarina)
  • 1 plic nuca de cocos
  • 2 banane coapte
  • 200 g zahar pudra
  • 1 lamaie
  • 1 plic de zahar vanilat

 

Mod de preparare:

Peste biscuitii rupti marunt torni siropul fiert sii racit, obtinut din 200 g zahar tos si 1 cana apa. Adaugi nucile pisate, cacao, 50 g unt si amesteci pana se formeaza o pasta omogena.

Pe o coala de celofan pui 2-3 linguri de zahar farin sau 2-3 linguri de biscuiti pisati bine si torni pasta de biscuiti, pe care o intinzi intr-un strat mai gros, pe lungimea pe care o doresti.

Peste pasta de biscuiti intinzi cu un cutit crema alba, pe care o prepari din 200 g unt amestecat bine cu 200 g zahar pudra, nuca de cocos, coaja si sucul de la 1 lamaie si zaharul vanilat.

Desfaci bananele din coaja si le asezi intregi pe marginea ruladei, peste crema alba. O rulezi cu ajutorul celofanului, dandu-i forma de salam. Dai prajitura la rece si o consumi a doua zi, taiata felii.

Rulada cu banane

Rulada_cu_banane.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.