Rulada cu crema de cocos

Printeaza

Rulada cu crema de cocos din: oua, cafea concentrata, zahar, cacao, faina, nuca, lapte, zahar, margarina, amidon, faina, esenta de vanilie si ciocolata.

Ingrediente:

pentru blat:

  • 5 oua
  • 150 ml cafea concentrata
  • 5 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri nuca macinata

pentru crema:

  • 300 ml lapte dulce
  • 100 g zahar
  • 100 g margarina
  • 4 linguri fulgi de cocos
  • 50 g amidon alimentar
  • 50 g faina
  • esenta de vanilie

pentru glazura:

  • 300 g ciocolata alba
  • 50 g ciocolata neagra

 

Mod de preparare:

Se amesteca jumatate din cantitatea de lapte cu zaharul, faina cernuta impreuna cu amidonul si se toarna incet in jurul laptelui adus la punctul de fierbere.

Se lasa sa fiarba impreuna, amestecand permanent, pana incepe sa se ingroasa. Se ia de pe foc, se incorporeaza margarina, fulgii de cocos si esenta de lamaie, apoi se lasa la racit.

Intre timp, se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul si se bat pana se topeste.

Se adauga galbenusurile treptata, se incorporeaza usor nuca macinata si faina amestecata cu cacaua, amestecand de jos in sus.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se introduce la cuptor pentru 30 de minute.

Se rastoarna pe un prosop de bucatarie umed si se ruleaza. Se lasa sa se raceasca.

Se desface rulada, se insiropeaza cu cafeaua concentrata, se intinde crema si se ruleaza.

Se imbraca rulada cu un strat de ciocolata alba topita si se orneaza cu ciocolata neagra, apoi se lasa la rece pentru cateva orea inainte de a fi taiata felii.

Rulada cu crema de cocos

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • rulada cu crema de cocos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.