Ruladă cu branză şi morcovi

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu: foi de placinta, branza, morcovi, oua, smantana, marar, ulei.

Ingrediente:Ruladă cu branză şi morcovi

  • un pachet de foi de plăcintă
  • 700 g brânză mai sărată
  • doi morcovi
  • 7 ouă
  • smântână
  • o legătură de mărar proaspăt
  • ulei

Mod de preparare:

Mai întâi se rade brânza şi se amestecă bine cu ouăle bătute şi feliile de morcov fierte în prealabil. Numărul de foi se împarte în două.

Primele dintre ele se întind pe masă, se stropesc cu ulei şi se aşază deasupra umplutura în strat uniform.

Se rulează şi se pune plăcinta într-o tavă unsă cu ulei. La fel se procedează şi cu foile rămase. Se ung deasupra cu ou bătut, apoi se lasă în cuptorul încins.

Când sunt gata se scot şi se ung cu smântână, se presară mărar, apoi se taie în felii.

Ruladă cu branză şi morcovi

Ruladă cu branză şi morcovi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.