Rosii uscate la borcan

Printeaza

Rosii uscate la borcan din: rosii, zahar pudra, usturoi, foaie de dafin, rozmarin, sare, ulei.

Ingrediente:Rosii_uscate_la_borcan

  • 20 rosii mici
  • o lingura zahar pudra
  • 2 catei de usturoi
  • o foaie de dafin
  • o crenguta rozmarin
  • sare fina
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se spala rosiile si se taie in doua. Se pun in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt, se presara cu sare si zahar si se stropesc cu o lingura de ulei.

Se lasa la cuptor pentru 6 ore, intorcandu-le la jumatatea timpului. Apoi se lasa sa se raceasca.

Se pun în borcan cu usturoi, foaia de dafin şi rozmarin, se toarnă uleiul şi se închide ermetic. Se deschide borcanul peste o lună.e spală roşiile şi se taie în două.

Rosii uscate la borcan

Rosii_uscate_la_borcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.