Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata

Printeaza

Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata din: rosii, peste, orez, ulei, sare, morcov, verdeata, iaurt.

Ingrediente:Rosii umplute cu pasta de peste si verdeata

  • 3-4 roşii mijlocii
  • 100 g carne de peşte fără oase
  • 1 lingură cu orez fiert
  • 1 linguriţă cu ulei
  • sare
  • 1 morcov ras
  • verdeaţă
  • iaurt

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile, decupaţi codiţele şi scoateţi-le miezul, lăsaţi-le să se scurgă. Amestecaţi carnea de peşte cu morcovul ras, miezul de roşii, sare, verdeaţă tocată, orez fiert şi puţin ulei.

Frământaţi amesticul umpleţi roşiile, le aşezaţi în vas smăl­ţuit şi le acoperiţi cu apă caldă. Lăsaţi să fiarbă 30 minute, acoperiţi cu iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.