Rosii umplute cu pasta de ficat

Printeaza

O reteta gustoasa de rosii umplute cu pasta de ficat,  paine, unt, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:Rosii umplute cu pasta de ficat

  • 2 roşii
  • 2 ficaţi de pasăre
  • miezul de la o felie de franzelă
  • 25 g unt
  • o linguriţă pătrunjel verde tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierb ficăţeii în unt, înăbuşit, cu puţină apă şi sare.

Se lasă să se răcească, se sfărâmă cu furculiţa în sosul cu unt, se amestecă împreună miezul de franzelă înmuiat în apă, apoi stors, şi pătrunjelul tocat.

Se umplu roşiile golite de miez cu acest amestec. Se toarnă peste roşii un sos preparat din miezul roşiilor îndepărtat şi se dau la cuptor.

Rosii umplute cu pasta de ficat

Rosii umplute cu pasta de ficat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.