Rosii umplute cu ton si fasole

Printeaza

Rosii umplute cu ton si fasole din: ton, fasole verde, paine, rosii, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 2 conserve mari de ton în suc propriu
  • 150 g fasole verde
  • miezul de la 4 felii de pâine
  • 8 roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Rosiilor li se taie un căpăcel, se golesc de miez si se presară cu sare la interior. Se lasă cu gura în jos să se scurgă.

Fasolea se gustă dacă este fiartă si se dă într-un clocot, în caz contrar.

Între timp, miezul de pâine se înmoaie în apă, se presează si se amestecă bine cu tonul măruntit si fasolea tăiată.

Se condimentează cu sare si piper.

Se umplu rosiile, li se asază capacul, se pun în tavă, se adaugă uleiul, miezul rosiilor si se lasă la cuptor 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.