Rosii umplute cu tocatura de carne

Printeaza

Rosii umplute cu tocatura de carne

Se aleg roşii mari, tari şi de aceeaşi mărime. Se taie lat cotor, ca să se poată scobi miezul cu o linguriţă. Se umplu i cu tocătură preparată ca în reţeta Ardei umpluţi şi se puni într-o tavă.Rosii umplute cu tocatura de carne

Deasupra se pune sos tomat la care se adaugă şii miezulscobit. Se pun în cuptorul încălzit potrivit. Ca să nu se; pârlească, se acoperă cu o hârtie unsă.

Se servesc cu smântână, care poate fi pusă în sos sau se serveşte smântână la masă, separat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.