Rosii umplute cu svaiter

Printeaza

Rosii umplute cu svaiter din: roşii, şvaiţer, unt, gălbenuş, sare, piper.

Rosii umplute cu svaiter

Ingrediente:

  • 8 roşii mijlocii
  • 200 g şvaiţer
  • 2 linguri unt
  • 1 gălbenuş
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se golesc de miez şi se lasă să se scurgă câteva minute.

Se dă şvaiţerul pe râzătoare, se amestecă cu puţin miez de roşii, se sărează şi se piperează, apoi se leagă cu gălbenuş.

Cu acest amestec se umplu roşiile, care se pun într-o formă unsă cu unt, se acoperă cu restul de miez de roşii şi se ţin în cuptorul cald o jumătate de oră. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.