Rosii umplute cu spanac si smantana

Printeaza

Rosii umplute cu spanac si smantana din: spanac, ulei, unt, ceapa, smantana, rosii, delikat.

Ingrediente:Rosii umplute cu spanac si smantana

  • 1/2 kg spanac
  • 30 ml ulei sau 30 g unt
  • 1 ceapa
  • 150 g smnatana
  • 8 rosii
  • 2 linguriţe delikat

 

Mod de preparare:

Speli bine spanacul si il pui la fiert timp de 5 minute in 1/4 l apa clocotita, apoi scurgi spanacul in strecuratoare, pastrand apa. Rastorni spanacul pe planseta si il toci. Intr-o cratita pui ceapa tocata cu uleiul si o calesti doar 1 minut. Apoi adaugi spanacul si cate putin din apa in care a fost oparit.

Lasi sa fiarba la foc mic acoperit, pana se inmoaie bine. Cand spanacul este gata, apa trebuie sa fie bine scazuta. Bati bine smantana cu o lingura de apa rece si o amesteci cu spanacul fierbinte, imediat dupa ce acesta a fost luat de pe foc. Adaugi 2 linguriţe de delikat. Pastrezi mancarea la cald.

Speli rosiile şs le tai un capacel, pe care il lasi prins de ele intr-o parte, apoi le scoti miezul. In momentul servirii, pui spanacul fierbinte in rosii.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Fac si eu reteta asta 🙂 merita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.