Rosii umplute cu peste si masline

Printeaza

Rosii umplute cu peste si masline din: rosii, sardine în ulei, măsline verzi, ceapă verde, ceapă roşie, usturoi, ulei de măsline, pesmet, coajă de lămâie, parmezan, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 8 roşii
  • 1 conservă sardine în ulei
  • 60 g măsline verzi fără sâmburi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 ceapă roşie
  • 2 căţei de usturoi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură pesmet
  • 1 linguriţă coajă de lămâie rasă
  • 4 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile; se decupează căpăcelele şi se golesc roşiile de miez, care se toacă.

Se scurg sardinele şi se taie bucăţi. Se taie măslinele felii. Se toacă ceapa verde, usturoiul şi ceapa roşie.

Se încinge o lingură ulei şi se prăjesc ceapa şi usturoiul; se adaugă bucăţile de roşii, se sărează, se piperează şi se fierb la foc moale.

Se ia vasul de pe foc şi se adaugă sardinele, măs­linele, pesmetul, coaja de lămâ­ie, parmezanul, sare şi piper.

Se umplu cu această compoziţie roşiile golite. Se stropesc cu res­tul de ulei şi se coc 20 min. în cuptorul încins la 180 °C.

Se servesc drept gustare sau an­treu.

Rosii umplute cu peste si masline

Rosii_umplute_cu_peste_si_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.