Rosii umplute cu paste si legume

Printeaza

Rosii umplute cu paste si legume din: ulei, rosii, paste, masline negre, busuioc, patrunjel, cascaval de post, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_paste_si_legume

  • 5 linguri de ulei
  • 8 rosii mari
  • 115 g paste mici (melcisori)
  • 8 masline negre taiate in rondele
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • o lingurita de patrunjel uscat
  • 60 g cascaval de post
  • sare si piper
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Tăiaţi partea de sus a roşiei şi păstraţi “capacul”. Cu ajutorul unei linguri scobiţi miezul roşiei şi puneţi pulpa într-un bol. Aşezaţi roşiile cu gura în jos pe un şerveţel de hâtie şi lăsaţi să se scurgă apa; Puneţi apa la fiert într-un vas şi puneţi pastele la fiert conform timpului indicat pe pachet.

Scurgeţi pastele şi lăsati-le la răcit; Puneţi măslinele, busui­ocul, pătrunjelul, caşcavalul ras şi pulpa de la roşii într-un bol şi amestecaţi bine. Adăugaţi pastele, uleiul, sarea şi piperul şi amestecaţi; Cu ajutorul unei linguri umpleţi roşiile şi puneţi “capacul” pe roşii.

Puneţi roşiile într-o tavă unsă cu ulei şi puneti-le în cuptorul încins la 190° C timp de 15-20 min; Scoateţi roşiile şi lăsati-le să se răcească până când sunt călduţe. Garnisiţi cu busuioc proaspăt şi serviţi.

Rosii umplute cu paste si legume

Rosii_umplute_cu_paste_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.