Rosii umplute cu pasta de masline

Printeaza

Rosii umplute cu pasta de masline din: rosii, branza, ardei, parmezan, iaurt, masline, ulei de masline, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_pasta_de_masline

  • 5 roşii
  • 100 g brânză dulce proaspătă
  • 1 ardei gras
  • 1 lingură iaurt sau smântână
  • 50 g parmezan
  • 100 g măsline verzi fără sâmburi
  • 3 linguri ulei de măsline sau ulei de susan
  • 1/2 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare:

Tai roşiile în jumătăţi, pe orizontală sau le tai câte un căpăcel, la partea dinspre codiţă. Cu ajutorul unei linguriţe, le scoţi miezul şi le laşi să se scurgă cu tăietura în jos.

Scurgi brânza dulce şi, dacă nu este fină, o pasezi printr-o sită deasă. Toci fin măslinele.

Speli ardeiul, îl cureţi şi îl tâi în cubuleţe. Amesteci brânza cu ardeiul gras, uleiul şi smântână, sare şi condimente, după gust.

Umpli roşiile cu această compoziţie, le aşezi pe platou şi le decorezi cu parmezan ras şi frunze proaspete de pătrunjel fin tocate.

Rosii umplute cu pasta de masline

Rosii_umplute_cu_pasta_de_masline

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.