Rosii umplute cu oua

Printeaza

 Rosii umplute cu oua

Ingrediente:Rosii umplute cu oua

  • 12 roşii mari
  • 7 ouă
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de pesmet
  • 3 linguri sos alb
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 120 g unt

 

Mod de preparare:

Roşiile se trec prin apă clocotită, se curăţă de pieliţă şi se prepară pen­tru umplut.

Separat se fierb 6 ouă, se toacă şi se amestecă cu sosul alb, ver­deaţă tocată, sare, piper, pesmet şi 1 ou crud.

Cu această compoziţie se umplu roşiile şi se pun într-o tavă unsă cu unt.

Restul de unt se topeşte, se ung roşiile şi se dau la cuptor timp de 5 minute.

Se aşază pe platou şi se ser­vesc cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.