Rosii umplute cu orez si ciuperci

Printeaza

Rosii umplute cu orez si ciuperci din: rosii, ceapa, morcov, ciuperci, orez, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Rosii umplute cu orez si ciuperci

  • 8 roşii coapte
  • o ceapă
  • un morcov
  • 5 ciuperci proaspete
  • 8 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml borş sau apă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Roşiile se golesc de miez, se presară cu sare şi se lasă întoarse cu gura în jos. In ulei se călesc ceapa, morcovul şi ciupercile, toate tăiate mărunt.

Se adaugă orezul şi se mai lasă 5 minute după ce a scăzut amestecul cu ciuperci. Se umplu roşiile, se aşază într-un vas de cuptor, se pun căpăcelele roşiilor şi miezul pe lângă ele.

Se toarnă borşul sau apa şi se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.