Rosii umplute cu orez

Printeaza

Rosii umplute cu orez

Ingrediente:Rosii umplute cu orez

  • 10 roşii
  • 1 lingură untură sau ulei
  • 3 cepe
  • 3 lin­guri orez
  • 2 legături pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Alegem roşii mai mari, tăiem un căpăcel şi le scoatem miezul. Apoi punem în­tr-o tigaie untură, ceapă tăiată mărunt şi lăsăm să se moaie ceapa.

Tăiem mă­runt pătrunjel verde şi măirar. Adăugăm miezul roşiilor fără seminţe, sare, piper şi orez nefiert. Amestecăm totul bine şi adăugăm zeama de la roşii.

Aşezăm roşiile una lîngă alta într-o tavă, le umplem şi le presărăm cu pes­met. Turnăm deasupra lor puţină untură. Punem căpăcelele şi le dăm la cuptor.

După 40 minute mîncarea este gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.