Rosii umplute cu couscous

Printeaza

Rosii umplute cu couscous din: couscous, rosii, ulei de masline, frunze de busuioc, parmezan, usturoi, sare, piper, patrunjel.

 

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_couscous

  • jumatate de cana de couscous fiert
  • 2 rosii mari
  • o lingura de ulei de masline
  • o mana de frunze tocate de busuioc
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fire de patrunjel tocate

 

Mod de preparare:

Preîncălziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tăiaţi capacul roşiilor şi scobiţi seminţele.

Adăugaţi couscous-ul, busuiocul, usturoiul, pătrunjelul şi parmezanul. Asezonaţi cu sare şi piper.

Umpleţi roşiile cu această compoziţie şi acoperiti-le cu capacele lor.

Coaceti în cuptor timp de 20 de minute, garnisiţi cu busuioc şi pătrunjel tocat.

Rosii umplute cu couscous

Rosii_umplute_cu_couscous

Pofta buna!

 

 

Rosii umplute cu couscous

Rosii umplute cu ton si capere

Rosii umplute cu ton si capere

Rosii umplute cu ton si capere din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar   Mod de preparare: […]

Rosii umplute cu soia si orez

Rosii umplute cu soia si orez

Rosii umplute cu soia si orez din: soia granule, rosii, orez, ceapa, cartof, morcovi, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval, bulion. Ingrediente: 500 g soia granule 10 roşii 1 ceaşcă cu orez 2 cepe 1 cartof 2 morcovi mărar şi pătrunjel sare piper măcinat caşcaval 1-2 linguri bulion   Mod de preparare: Fierbi apă cu sare […]

Rosii umplute cu sardele si usturoi

Rosii umplute cu sardele si usturoi

Rosii umplute cu sardele si usturoi din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, sardele, ulei, pesmet, pasta de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 roşii 2 cepe 2 căţei de usturoi pătrunjel şi mărar verde 2 felii de pâine albă 1 cutie de sardele ulei 1 lingură de pesmet 1 lingură pastă de roşii sare piper […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.