Rosii umplute cu ton si capere din: rosii, quinoa, ton, ceapa, capere, patrunjel, oregano, coaja de lamaie, maioneza, mustar. Ingrediente: 4 rosii ½ cana quinoa 1 cutie ton 1 ceapa, tocata 2 linguri capere ½ cana patrunjel tocat 1 lingura oregano, tocat coaja de lamaie 1 lingura maioneza 2 lingurite mustar Mod de preparare: […]
Rosii umplute cu couscous
PrinteazaRosii umplute cu couscous din: couscous, rosii, ulei de masline, frunze de busuioc, parmezan, usturoi, sare, piper, patrunjel.
- jumatate de cana de couscous fiert
- 2 rosii mari
- o lingura de ulei de masline
- o mana de frunze tocate de busuioc
- 2 linguri de parmezan ras
- 2 catei de usturoi pisati
- sare si piper dupa gust
- cateva fire de patrunjel tocate
Mod de preparare:
Preîncălziti cuptorul la 180 grade Celsius. Tăiaţi capacul roşiilor şi scobiţi seminţele.
Adăugaţi couscous-ul, busuiocul, usturoiul, pătrunjelul şi parmezanul. Asezonaţi cu sare şi piper.
Umpleţi roşiile cu această compoziţie şi acoperiti-le cu capacele lor.
Coaceti în cuptor timp de 20 de minute, garnisiţi cu busuioc şi pătrunjel tocat.
Rosii umplute cu couscous
Pofta buna!
Rosii umplute cu couscous
Rosii umplute cu soia si orez din: soia granule, rosii, orez, ceapa, cartof, morcovi, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval, bulion. Ingrediente: 500 g soia granule 10 roşii 1 ceaşcă cu orez 2 cepe 1 cartof 2 morcovi mărar şi pătrunjel sare piper măcinat caşcaval 1-2 linguri bulion Mod de preparare: Fierbi apă cu sare […]
Rosii umplute cu sardele si usturoi
Rosii umplute cu sardele si usturoi din: rosii, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, sardele, ulei, pesmet, pasta de rosii, sare, piper. Ingrediente: 10 roşii 2 cepe 2 căţei de usturoi pătrunjel şi mărar verde 2 felii de pâine albă 1 cutie de sardele ulei 1 lingură de pesmet 1 lingură pastă de roşii sare piper […]
Pofta buna!