Rosii umplute cu cascaval si oua

Printeaza

Rosii umplute cu cascaval si oua din: rosii, cascaval, oua, sare, piper.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_cascaval_si_oua

  • 4 rosii mari
  • 1 rotita mare de cascaval
  • 4 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

După ce ai spălat şi ai eliminate miezul roşiilor, le laşi să se scurgă pe un şervet de hârtie. Intre timp, dai caşcavalul pe răzătoarea mare, încingi cuptorul şi pregăteşti o tavă din ceramică pe care o ungi cu ulei de măsline.

Aşezi roşiile în tavă şi le introduci la cuptor 5 minute. După ce s-au copt un pic, presari caşcaval în interiorul fiecărei roşii, spargi câte un ou şi-l torni întreg, condimentezi cu sare şi piper şi adaugi din nou caşcaval ras.

Roşiile umplute, acoperite cu căpăcele, le mai ţii încă 10 minute la cuptor. Roşiile umplute, garnisite cu putină ceapă verde le poţi servi alături de o salată verde.

Rosii umplute cu cascaval si oua

Rosii_umplute_cu_cascaval_si_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.