Rosii umplute cu carne si verdeata

Printeaza

Rosii umplute cu carne si verdeata din: rosii, carne, orez, ou, patrunjel, ulei, iaurt.

Ingrediente:Rosii umplute cu carne si verdeata

  • 2-3 roşii de mărime potrivită
  • 50 g carne fiartă
  • 1 lin­gură orez fiert
  • 1/2 ou
  • pătrunjel verde
  • 10 g ulei
  • 2 linguri iaurt sau 1 linguriţă smantana

 

 

Mod de preparare:

Se spală roşiile, se taie deasupra capacul, se sco­besc de miez şi se lasă să se scurgă.

Carnea fiartă se toacă, se amestecă cu orezul, oul şi pătrunjelul verde.

Se umplu roşiile cu această compoziţie, se aşazâ într-un vas smălţuit şi se aco­peră cu sucul de roşii obţinut din miezul care se amestecă cu uleiul.

Se dau la cuptor, la un foc iute, să fiarbă pana încep să scadă. Se servesc calde, cu iaurt sau smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.